Beoordelingen van Chinees Restaurant China Town Gorssel

Recente recensies van Chinees Restaurant China Town Gorssel

5 sterren na 37 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd. Ik miste in het weekmenu alleen de groente. Maar verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

graag hadden we de loempia met sate los van elkaar gezien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was prima. Het afhalen was op tijd en ik stond binnen 2 minuten weer buiten. Goed gedaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon top

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en prima bezorging

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam precies op de afgesproken tijd aan. Daarnaast was het eten nog lekker warm. De miniloempias waren een beetje vettig maar zeker een goed restaurant om chinees te bestellen!!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker we hebben er van genoten!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd prima kwaliteit , heerlijk ! via internet besteld , dan krijg je een tijd door om af te halen , helaas kwamen wij op exact de afgesproken tijd om op te halen , moesten ze er nog aan beginnen , beetje zonde omdat de dochter toch wel iets haast had !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, en netjes op tijd bezorgd.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen aangegeven tijd Eten was goed en lekker

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en altijd op tijd klaar. Wij komen er voor uit Deventer 🙂

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi en duidelijk website, goede service en het eten is goed.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en de bestelling ging fantastisch

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals besteld en op de gewenste tijd. Het eten was ruim voldoende net zoals de smaak.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals op afgesproken tijd bezorgt! TOP Alles net zo netjes als dat je t zelf afhaalt, wij hopen dat we online kunnen blijven bestellen en laten bezorgen! het is meer dan prima bevallen!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Heel goede kwaliteit, ruime porties en nu ook nog bezorgd aan huis.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het 1st online besteld bij China Town. Perfect en soepel verlopen. Goede gebruiksvriendelijke bestelsite. En de kwaliteit ook erg weer erg goed. zoals we gewend zijn!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend maand menu exclusief !! Een echte aanrader !!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online ging makkelijk en mijn eten stond klaar op het afgesproken tijdstip. Het eten is altijd lekker. En naar mijn smaak. Niet pittig. Aanrader.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke mensen en heerlijk eten! Super fijn dat je nu ook online kunt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd, eten was goed.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle levering ,en het eten was goed warm toppie.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en goed warm. Aardige bezorging. Doen we vaker !

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Snelle bezorging

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super snelle bezorging!

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit eten is prima, bezorging heel snel. Communicatie over bestelling uitstekend. Zeer vriendelijke mensen met een prima restaurant. De online bestelservice is een zeer goede toevoeging!

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van ze gewend zijn. Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Wij komen zeker nog een keer afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel tevreden over kwaliteit en de vlotte bediening bij afhaalmaaltijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk van smaak en goed van temperatuur. Het was voor ons de eerste keer, we gaan dit vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd door een vriendelijke medewerker. Smaakte uitstekend!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vervelend dat zonder mededeling vooraf bij bestelling en ideal betaling opeens € 0.35 extra wordt gerekend. Dit onder de titel "transactiekosten" Communiceer dat dan even!

Reactie van Chinees Restaurant China Town:Bedankt voor uw opmerking. We gaan het doen.